Gau beltz on / [testua] Karmele Mitxelena Etxebeste ; [ilustrazioak] Naiara Mitxelena Etxebeste - Mitxelena, Karmele (1545 argitaletxea, 2024)
Beti heltzen da egunsentia, baita gaurik beltzenaren ostean ere.