Cloe "ostadar" = Cloe "arcoiris" - Alba Rico, Nicolás; Nafarroa. Migrazio Politiken eta Justiziako Departamentua (Iruña : Nafarroako Gobernua, 2023)
Cloeri detektibeetara jolastea izugarri gustatzen zaio. Lagun iezaiozu bere misio berrian eta ezagutu ezazu bere familia atsegina; era berean txuri beltza eta kolorez betetako familia.
Nafarroako Gobernua, Migrazio Politiken eta Justiziako Departamentua
Badu, gainera, bere atari eta orrialde propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Letra larria
Keywords: Arrazismoa; Kultura-aniztasuna; Bizikidetza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak