Cloe "ostadar" = Cloe "arcoiris" / [testua eta ilustrazioak] Javier Ruiz Anglada - Alba Rico, Nicolás (Nafarroa koloretan, 2023)
Cloeri detektibeetara jolastea izugarri gustatzen zaio. Lagun iezaiozu bere misio berrian eta ezagutu ezazu bere familia atsegina; era berean txuri beltza eta kolorez betetako familia.