Camus gaztearen eskutitzak - Reguera, Galder; Gracia Quintana, Izaskun (Barakaldo : Giltza, 2023)
Denbora igaro da. Agian, gertatu zitzaiguna ez ahanzteko hartatik ikasteko garaia da. Institutuko ikasle gazte baten ahots zintzotik eta eguneroko esperientziatik oroituko dugu. Lagunak, auzokideak eta senideak dituen gazte baten ahotsetik, zu bezalako gazte baten ahotsetik. Idazketak eta irakurketak denbora menderatzeko eta bizitzea egokitu zaiguna ulertzeko bidea ematen dutelako.
14 urtetik aurrera (horia)
Cartas de un joven Camus
Keywords: COVID-19a; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak