Feminizketak : feminismotik mundura begira - Asensio Lozano, Maite; Federici, Silvia; Ahmed, Sara; Shiva, Vandana; Segato, Rita; Zafra, Remedios; Varela, Irantzu; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2024)
2024ko ekainean argitaratu zuen BERRIAk 'Feminizketak' seriea, Silvia Federici, Sara Ahmed, Vandana Shiva, Rita Segato, Remedios Zafra eta Irantzu Varelari eginiko elkarrizketekin. Orain, elkarrizketa horiek liburuxka batean bildu ditu. Maite Asensiok idatzi du hitzaurrea.
Keywords: Feminismoa; Saiakerak; Elkarrizketak