Zakila du izena! - Salvia Ribera, Anna; Torrón, Cristina; Jaka, Aiora (Aduna : Ttarttalo, 2024)
Haurrek galdera asko izaten dituzte zakilari buruz: Zergatik ditu hainbeste izen? Zakil guztiak berdinak al dira? Zertarako balio du? Katuek eta beste animalia batzuek ere alua al dute? Nola zaintzen da? Aurkitu galdera horien guztien erantzunak ezinbesteko liburu honetan, etxeko txikienek giza gorputza konplexurik gabe ezagutu dezaten. Haurrentzako bilduma hau Anna Salvia psikologo eta sexu-heziketan adituak, eta Cristina Torrón ilustratzaile eta errealizatzaile multimediak sortu dute, txikienekin sexualitateaz modu zuzen, argi eta dibertigarrian hitz egiteko lagungarri izan dadin.
4 urtetik aurrera (urdina)
¡Se llama pene!
Keywords: Sexu-heziketa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sexualitatea; Erreferentzia-materialak