Semena mundiala da : baina nola funtzionatzen duen jakin behar duzu / [testua] Anna Salvia Ribera ; [ilustrazioak] Cristina Torrón ; [itzulpena, Aiora Jaka Irizar] - Salvia Ribera, Anna (Sexu heziketa (Ttarttalo), 2024)
Semena gorputzeko jariakin ikaragarri bat da. Hamaika eta hamalau urteen artean azaldu, eta bizitza guztian zehar izango duzu alboan, haurrak izateko superbotorea eskainiz. Liburu honetan zure lehen eiakulazioa eta zure sexualitatea konfiantzaz, ongizatez eta arduraz bizitzeko behar duzuna kontatuko dizugu. Semena izatea mundiala delako, baina jakin egin behar delako nola funtzionatzen duen. Semenari buruz beti jakin nahi izan duzuna eta sekula galdetzera ausartu ez zarena, modu zuzen eta dibertigarrian!