Hilekoa mundiala da : nola funtzionatzen duen baldin badakizu / [testua] Anna Salvia Ribera ; [ilustrazioak] Cristina Torrón ; [itzulpena, Aiora Jaka Irizar] - Salvia Ribera, Anna (Sexu heziketa (Ttarttalo), 2024)
Lehenengo hilekoak erabat aldatuko du zure bizitza : pertsona zikliko bilakatuko zara eta haurrak izateko ahalmena izango duzu. Liburu honek aldaketa horiek guztiak konfiantzaz eta ongizatez bizitkeko behar duzuna azalduko dizu. Hilekoa mundiala delako, baina jakin egin behar delako nola funtzionatzen duen. Hilekoari buruz beti jakin nahi izan duzuna eta sekula galdetzera ausartu ez zarena, modu zuzen eta dibertigarrian!