Giza eskubideak - Herrero López, Yayo; Demano, Luis; Unamuno, Mario; Hernando Mugica, Nerea (Albuixech (Valentzia) : Litera, 2024)
Pertsona guztiok merezi dugu errespetua, guztiok merezi dugu baloratuak izatea. Ez du batere axola non jaio garen, edo zenbateraino aberats edo pobre garen; ezta norberaren sinismenak, oinez edo gurpil-aulkian mugitzen garen; berdin da norberaren sexua, bai eta nor maite dugun ere; ez dute batere inporta, ez azalaren koloreak, ezta adinak ere... Gizaki guztion bizitzak dira garrantzitsuak, guztiok merezi dugu biziera on bat bizitzea.
10 urtetik aurrera (berdea)
Derechos humanos
Keywords: Giza eskubideak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak