Egun bat Beti Berdin tabernan / moldaketa grafikoa, Asier Iturralde, Mikel Muro ; itzulpena, Miel A. Elustondo - Iturralde, Asier (Harriet ediciones, 2024)
Beti Berdin tabernan sartzea, bizitzan bertan murgiltzea da. Umore eta poesiaz blai, pertsonaia kutunekin une batzuk partekatzeko aukera. Beti Berdin tabernan, egunak bata bestearen atzetik ohi datoz. Ezer ez da gertatzen eta, hala ere, denetarik gertatzen da... Eguneroko zikloak ezinbestez errepikatzen dira eta, hala ere, egun guztiak ezberdinak dira...Honezkero badakizu zera hura, alegia, bizitza dela beste plan batzuk egiten ari zaren bitartean gertatzen den hori...