Txangoa bizikletan : frustrazioa - Canals, Mireia; Aguilar, Sandra; Belategi, Virginia (Barcelona : Salvatella, 2018)
Emozioak ezagutzea eta adierazten jakitea oso garrantzitsua da bi urte eta erdi eta zortzi urte bitarteko umeentzat. Ane eta Xabierri gertatzen zaien abentura edo bizipen baten bidez, era askotako emozio eta sentimenduak antzeman, ikasi eta praktikan jartzeko aukera izango dugu.
2-8 urte (urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Frustrazioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak