Gau Beltza : Escape Room - Lopez Uralde, Garazi ([Getxo] : Garazi Lopez Uralde, 2024)
Gau Beltzean oinarritutako escape room birtuala. Bakarka, bikotekidearekin, familian edota ikasleekin egiteko modukoa. Lehen Hezkuntzako 6. mailatik aurrera egiteko modukoa, txikiagoek laguntza beharko dute.
Haur Hezkuntza
Lehen Hezkuntza, 1. eta 2. mailak
Testuak euskaraz eta ingelesez
Keywords: Neguko jaiak -- Euskal Herria; Arimen Gaua; Gau Beltza; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Jolas didaktikoak