Gau Beltza : Escape Room / Garazi Lopez Uralde - Lopez Uralde, Garazi (Garazi Lopez Uralde, 2024)
Gau Beltzean oinarritutako escape room birtuala. Bakarka, bikotekidearekin, familian edota ikasleekin egiteko modukoa. Lehen Hezkuntzako 6. mailatik aurrera egiteko modukoa, txikiagoek laguntza beharko dute.