Gau Beltza ipuin kontakizuna - Euskaltzaleen Topagunea ([Atarrabia] : Euskaltzaleen topagunea, 2020)
Gau Beltzaren inguruan egindako ipuin kontakizuna.
Keywords: Gau Beltza; Arimen Gaua; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Bideo-ipuinak