Gau Beltza Elgoibarren - Atxutxiamaika aisialdi taldea (Elgoibar) (Elgoibar : Atxutxiamaika, 2023)
Gau Beltza urriaren 31ren bueltan ospatzen da Euskal Herrian. Arimen Gaua ere esaten zaio, eta hildakoak oroitzeko eguna izan ohi da. Elgoibarko Hezkuntza Mahaiak hainbat ekintza antolatu ditu egun honen harira, eta ibilaldi beltza izan da horietako bat. Argiak itzaltzearekin bat piztu ziren beldurrak Elgoibarko kaleetan. Pertsonaia beldurgarri eta bihurriek gidatu zuten herriko kaleak zeharkatu dituen ibilaldi beltza.
Keywords: Gau Beltza -- Elgoibar; Arimen Gaua -- Elgoibar; Baliabide digitalak