Bihotza / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2024)
Kattak buztinezko urtxintxatxo bat egin du. Ustekabean, irudiak bizia hartu, eta badoaz, kulun-kulun, zeruko baso handirantz, urrun-urrun...