Robotekin - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Aduna : Elkar, 2024)
Hiru robot basoa suntsitzen ari dira. Kattak eta lagunek ezin dute hori onartu, baina zaila da triskantza oztopatzea. Lortuko ote dute konponbideren bat?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Robotak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak