Robotekin / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2024)
Hiru robot basoa suntsitzen ari dira. Kattak eta lagunek ezin dute hori onartu, baina zaila da triskantza oztopatzea. Lortuko ote dute konponbideren bat?