Alegia zuzenduak - Hirigarai, Pantxo; Doré, Gustave (1832-1883) (Baiona : Maiatz, 2024)
Esope, Otsobi, Leon Leon edo La Fontaine Alegitik denek egi bera jalgi zuten: azkarrenak duela beti azken hitza bere arrazoinamenduan ahul izanik ere! Baina hemen beste filosofia badago.
Keywords: Alegiak; Helduentzako Literatura