Iparragirre : 1820-1881 - Berzosa Martinez, Miguel; Lete, Xabier (1944-2010) (Donostia : Erein, 1981)
Jose Maria Iparragirre euskal abeslariaren biografia da komiki formatuan; horrez gain, hainbat abesti eta partitura ere badakartza.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Iparragirre, Jose Maria -- (1820-1881); Euskal kultura; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Biografiak