Iparragirre : 1820-1881 / komikiaren gidoia eta marrazkiak, Miguel Berzosa ; abestien ingurunea, Xabier Lete - Berzosa Martinez, Miguel (Erein, 1981)
Jose Maria Iparragirre euskal abeslariaren biografia da komiki formatuan; horrez gain, hainbat abesti eta partitura ere badakartza.