Rokanrol barraskiloa - Ordóñez, Rafael; Diez de Ultzurrun, Itziar; Fragoso, José ([Madrid] : Bookolia, 2024)
Elvis munduan barna ibili da, beste leku batzuk aurkitu eta ezagutu ditu. Etxera itzultzean bizitza ikusteko modua aldaraziko die lagunei.
5 urtetik aurrera (urdina)
Caracol rocanrol
Keywords: Barraskiloak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak