Rokanrol barraskiloa / [testua] Rafa Ordóñez ; [irudiak] José Fragoso ; [itzulpena, Itziar Diez de Ultzurrun Sagalà] - Ordóñez, Rafael (Bookolia, 2024)
Elvis munduan barna ibili da, beste leku batzuk aurkitu eta ezagutu ditu. Etxera itzultzean bizitza ikusteko modua aldaraziko die lagunei.