Matxinorroprotesta - Guzman Soriano, Rosalba; Fernández, Klara; Animalistak kolektiboa ([Madrid] : Ochodoscuatro, 2023)
Oihanean lasaitasuna zen nagusi, baina egun batean.. Txak! Dena aldatu egin zen une batean. Gizakiek gainontzeko animaliak harrapatu ohi dituzte horien kontura dibertitzeko... eta horixe bera egin zuten oihanean. Liburu honek animalikek zoologikoetan bizi duten egoera latza azaleratzeaz gain, askatasunari buruz hausnartzen du, baita elkarlanari buruz ere, aske izateko tresna gisa.
5 urtetik aurrera (urdina)
La revobulliprotesta
Keywords: Parke zoologikoak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animalienganako maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak