Unibertsoa : big bang-etik gaur egunera - Arregi, Jesus; Udako Euskal Unibertsitatea. Fisika Saila (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 1988)
Lan honen helburua kosmologiak eta astrofisikak azken urteetan landu dituzten bideak bildu eta azaltzea da. Bertaz, lanean zehar unibertsoa bere osotasunean eta bere osagaietan banatua aztertuko dugu.
Keywords: Unibertsoa; Kosmografia; Baliabide digitalak; Monografiak