Erlijio Katolikoa : DBH 3 (ikasegoera) / [egilea, Inmaculada García Garcia ; koordinazioa eta hizkuntza-aholkularitza, Bakun SL] - García García, Inmaculada; Escudero Chumillas, Salvador (Hegan (SM Ikasmina), 2022)
Lehen Hezkuntzako / Bigarren Hezkuntzako Ikasmina-PPCren Eden Hegan proiektuak Espainiako Apezpiku Batzordearen LOMLOE curriculum berriari erantzuten dio. Haren edukiak eta metodologiak bat datoz curriculum ofizialeko 6 gaitasun espezifikoekin, ebaluazio-irizpideekin eta jakintzekin. Herritartasun globala jomuga izanik, erlijioaren integrazio harmoniatsua da gure proiektuaren gakoetako bat. Eden Hegan proiektuak erlijio-hezkuntza katoliko eta integrala sustatzen du, funtsezko lau loturaren inguruan: Jainkoarekiko lotura, besteekiko lotura, naturarekiko lotura eta norbere buruarekikoa.