Erlijio Katolikoa : Lehen Hezkuntza 3 (ikasegoera) - Sánchez-Cifuentes, Mila; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak; SM argitalpen-taldea ([Barakaldo] : SM Ikasmina, 2022)
Lehen Hezkuntzako / Bigarren Hezkuntzako Ikasmina-PPCren Eden Hegan proiektuak Espainiako Apezpiku Batzordearen LOMLOE curriculum berriari erantzuten dio. Haren edukiak eta metodologiak bat datoz curriculum ofizialeko 6 gaitasun espezifikoekin, ebaluazio-irizpideekin eta jakintzekin. Herritartasun globala jomuga izanik, erlijioaren integrazio harmoniatsua da gure proiektuaren gakoetako bat. Eden Hegan proiektuak erlijio-hezkuntza katoliko eta integrala sustatzen du, funtsezko lau loturaren inguruan: Jainkoarekiko lotura, besteekiko lotura, naturarekiko lotura eta norbere buruarekikoa.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak