Karolina panpina - Igerabide, Juan Kruz; Lucas, Belen (Bilbao : A Fin de Cuentos, 2024)
Karolina panpina niri begira dago. Pospolo bat piztu dugu. Bat-batean, haize batek fu! itzali du. -Iratxo bat izan ote da?
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak