Karolina panpina / [testua] Juan Cruz Igerabide ; [irudiak] Belen Lucas - Igerabide, Juan Kruz (Babel (A fin de cuentos), 2024)
Karolina panpina niri begira dago. Pospolo bat piztu dugu. Bat-batean, haize batek fu! itzali du. -Iratxo bat izan ote da?