Pilota gorria - Arjona, Juan; Coco, María; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmira, 2023)
Neska batek pilota gorria galdu du eta hainbat animaliari pilota ikusi duten galdetzen die, baina hauek ez dakite zer den pilota bat. Neskak animalia bakoitzari azaldu beharko dio nolakoa den pilota eta zeren antza duen. Oso metatze-ipuin dibertigarria da.
4 urtetik aurrera (urdina)
La pelota roja
Letra larria
Keywords: Ipuin kateatuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura