Pilota gorria / testua, Juan Arjona ; ilustrazioak, María Coco ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Arjona, Juan (Nire lehen ipuinak (Ikasmina), 2023)
Neska batek pilota gorria galdu du eta hainbat animaliari pilota ikusi duten galdetzen die, baina hauek ez dakite zer den pilota bat. Neskak animalia bakoitzari azaldu beharko dio nolakoa den pilota eta zeren antza duen. Oso metatze-ipuin dibertigarria da.