Zura : arotzak eta etxegileak - Narbaiza, Anaje; Elexpuru, Juan Martin; Elortza, Jerardo; Bergara. Udala ([Bergara] : Bergarako Udala, 2001)
Bergarako lanbide zaharrak biltzen dituen liburu-bildumako 3. alea. Bergarako Udalak kaleratu zuen bildumak Bergarako eta inguruko zenbait arotz elkarrizketatu zituen Anaje Narbaizak.
Bibliografía: 174.-176. or.
Keywords: Herri-arkitektura -- Euskal Herria; Zurezko eraikuntzak -- Euskal Herria; Zurgintza -- Euskal Herria; Monografiak; Elkarrizketak; Audioak