Zura : arotzak eta etxegileak / [testua] Anaje Narbaiza ; [zuzendaria, Juan Martin Elexpuru ; dokumentazioa, Jerardo Elortza] - Narbaiza, Anaje (Bergara aldeko berbak eta langintza zaharrak (Bergarako Udala), 2001)
Bergarako lanbide zaharrak biltzen dituen liburu-bildumako 3. alea. Bergarako Udalak kaleratu zuen bildumak Bergarako eta inguruko zenbait arotz elkarrizketatu zituen Anaje Narbaizak.