Tartalo itsua - Urkulo, Iraitz; Morente, Enrique (Madrid : Susaeta, 2016)
Peru eta haren ama gose ziren. Haien etxetik hurbil Tartalo eta haren emaztea bizi ziren, ardi asko zituztenak. Peruk amarruren bat asmatu beharko zuen ardi pare bat lortzeko...
6 urtetik aurrera (urdina)
Testua eskuzko letra xehez idatzia
Letra lotua
Keywords: Euskal mitologia; Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Egokitzapenak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak