Tartalo itsua / Iraitz Urkuloren moldaketa ; Enrique Morenteren ilustrazioak - Urkulo, Iraitz (Susaetaren eskutik irakurtzen hasi. 1. maila, 2016)
Peru eta haren ama gose ziren. Haien etxetik hurbil Tartalo eta haren emaztea bizi ziren, ardi asko zituztenak. Peruk amarruren bat asmatu beharko zuen ardi pare bat lortzeko...