Intrigazko bost ipuin irakurketa errazean / Roberto Arlt ... [et al.] ; Analía Gutiérrezen egokitzapena ; Dalmiro Zantleifer Ojedaren irudiak ; [itzulpena, Nerea Aizpurua Iraola eta Lina Ugarte Sauret] - Arlt, Roberto (1900-1942); Güiraldes, Ricardo (1886-1927); Groussac, Paul (1848-1929); Lugones, Leopoldo (1874-1938); Quiroga, Horacio (1878-1937); Gutiérrez, Analía; Zantleifer Ojeda, Dalmiro; Aizpurua Iraola, Nerea; Ugarte Sauret, Lina (Bost ipuin (Hitz-irule), 2024)
Bost ipuin irakurketa errazean egokitutako argentinar ipuinen bilduma da. Kontakizun hauek eta horien idazleak Argentinako kulturaren parte dira. Gure irakurleei euskaraz literatura eta genero mota hau eskaini nahi diegu, idazle paregabe hauen estiloarekin gozatu ahal izateko. Argentinako Lengua Franca erakundearekin elkarlanari esker jaio da bilduma hau