Abentura bat baino askoz gehiago : [Boise-Oñati, 1974-2024] - Galdos Irazabal, Iñaki; Oñati. Udala (Oñati : Oñatiko Udala, 2024)
50 urte igaro dira Boiseko talde bat, AEBetako Idaho estatuko hiriburuko talde bat, Oñatira etorri zenetik, euskara ikasi eta euskal kulturan murgiltzeko helburuarekin. Iñaki Galdosek "Abentura bat baino askoz gehiago" liburuan jaso ditu orduko testuingurua eta bizipenak.
Keywords: Amerikarrak- -- Oñati; Oñati -- Kultura; Monografiak