Hiri galdua / ilustrazioak, Patricia Pérez ; testua, Julio Santos ; [itzulpena, Antton Olano : testu-zuzenketa, Eva Aranzadi] - Santos, Julio (Sara-Li, jatorria (Xarpa Books), 2024)
Kaixo, nire izena Sara-Li da, eta botere magikoak ditut. Nire lagunek eta nik gure azken abenturan gertatutako guztia barneratzen ari ginela, jauregiaren azpian aurkitu genuen koba bere sekretuak agerian uzten hasi zen, eta, egun batean, aztiek haiekin batera joatera gonbidatu gintuzten. Bisita ez zen espero bezalakoa izan, ordea, eta handik milaka kilometrora amaitu genuen, Amazoniako oihanaren erdian galdutako hiri misteriotsu bat esploratzen. Han, hiriko hondakinen artean aurkitu genituen enigma harrigarriek adimena zorroztera behartu gintuzten. Ausartuko zara gurekin etortzen?