Itsaso bete malko - Trejo Aldekoa, Amaia; Mugarra San Martin, Iker (Oiartzun : 1545 argitaletxea, 2024)
Amama Josefinak, Iratiren aldarteaz jabetzean, eskolatik etxerako bidean atzetik jarraitu dio azken egunotan.
6-8 urte (urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Eskola-jazarpena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak