Bai umetxo maitagarria! - Garibal, Alexandra; Bielinsky, Claudia; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Misterio handia da umetxo baten jaiotza! Baina amaren sabelean txiki-txikia zena handitu egingo da... Eta zer gertatuko da orduan? Nola banatuko dute gurasoek maitasuna?
0-5 urte (urdina)
Je t´aime un peu, petit bébé!
Keywords: Anai-arreba baten jaiotza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura