Bai umetxo maitagarria! / [egilea] Alexandra Garibal ; [ilustratzailea] Claudia Bielinsky ; [itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Garibal, Alexandra (Ibaizabal, 2024)
Misterio handia da umetxo baten jaiotza! Baina amaren sabelean txiki-txikia zena handitu egingo da... Eta zer gertatuko da orduan? Nola banatuko dute gurasoek maitasuna?