Ikasbide metodoa 2 : [ikaslearen fitxategia] A1.2 / egilea, AEK ; ilustratzailea, Jean-Michel Lasausa - Lasausa, Jean-Michel (Ikasbide metodoa (AEK), 2018)
IKASBIDE metodoak ikasleak ahal bezain laster euskaraz komunikatzeko gai izatea du helburu. Metodoaren ariketa gehienak taldean eta irakasleen laguntzaz burutzeko gisan apailatuak dira. Liburuki hau Europako Erreferentzia Marko Bateratuaren A1.2 mailan oinarritzen da.