Ikasbide metodoa 5 : [ikaslearen fitxategia] B1.1 / egilea, AEK ; ilustratzailea, Jean-Michel Lasausa - Lasausa, Jean-Michel (Ikasbide metodoa (AEK), 2023)
IKASBIDE metodoak ikasleak ahal bezain laster euskaraz komunikatzeko gai izatea du helburu. Metodoaren ekintza komunikatibo gehienak taldean eta AEKko irakasleen laguntzaz burutzeko apailatuak dira. Liburuki hau lau ikas-unitatez osatua da eta 100 oreneko iraupena du. Ikas-unitate bakoitzak lau jarduera bilduma ditu, bai eta azken jarduera bat ere, landu gaiak eta helburuak biltzen dituena. Jarduera bakoitzak bost oreneko iraupena du. Europako Erreferentzia Marko Bateratuaren A2.2 mailan oinarritzen da.