Change the world. Hiltzaile berri bat. 1 - Kanzaki, Yûya; Alvarez, Iker; Muro, Mikel ([Urnieta] : Harriet Ediciones, 2024)
"Bere burua baztertu sozialtzat du Yuichi Saitok, baina halako egun batez Shotaro Mitsumune goi mailako poliziaren gorputzean esnatu da. Zain duen bizitza pribilegiodunaz amesten hasi orduko, gorputz hark gordetzen duen sekretuaz ohartuko da... eta ez da makala!"
Edizio japoniarra irakurtzeko noranzko berean argitaratua
Keywords: Komikiak; Mangak