Change the world. / [egilea] Yuya Kanzaki ; itzulpena, Iker Alvarez ; moldaketa grafikoa Mikel Muro - Kanzaki, Yûya (Harriet Ediciones, 2024)
"Bere burua baztertu sozialtzat du Yuichi Saitok, baina halako egun batez Shotaro Mitsumune goi mailako poliziaren gorputzean esnatu da. Zain duen bizitza pribilegiodunaz amesten hasi orduko, gorputz hark gordetzen duen sekretuaz ohartuko da... eta ez da makala!"