Otaku bat Jainko Lanetan. The recreation. 1 - Rootport; Alvarez, Iker; Muro, Mikel; Usui, Tomomi ([Urnieta] : Harriet Ediciones, 2024)
Etorkizunean gaude. Susumu, otaku gisa deskriba genezakeen ingeniaritza aeroespazial ikasle bat. Naglfar ontzian ikasketa amaierako azterketa egiten ari da Minerva Adimen Artifizial laguntzailearekin. Bere helburua: azterketa amaitu bezain laster, Pretty Care: Sorgintxo musikariak-en pelikula ikustea. Alabaina, animazio etenetik esnatzean, harridura batean ikusiko du... Zibilizazioa desagertu egin dela! Oraku baten bihotz-sugarrak baino ezin du suspertu gizadia bere errautsetatik. Erronka hasi da!
Edizio japoniarra irakurtzeko noranzko berean argitaratua
Keywords: Komikiak; Mangak