Otaku bat Jainko Lanetan. / gidoia, Rootport ; irudiak, Tomomi Usui ; itzulpena, Iker Alvarez ; moldaketa grafikoa Mikel Muro - Rootport (Harriet Ediciones, 2024)
Etorkizunean gaude. Susumu, otaku gisa deskriba genezakeen ingeniaritza aeroespazial ikasle bat. Naglfar ontzian ikasketa amaierako azterketa egiten ari da Minerva Adimen Artifizial laguntzailearekin. Bere helburua: azterketa amaitu bezain laster, Pretty Care: Sorgintxo musikariak-en pelikula ikustea. Alabaina, animazio etenetik esnatzean, harridura batean ikusiko du... Zibilizazioa desagertu egin dela! Oraku baten bihotz-sugarrak baino ezin du suspertu gizadia bere errautsetatik. Erronka hasi da!