Euskal Herriko baliabide pedagogikoen III. gida - Auzmendi, Joxe Mari (1954-2020); Alzuarte, Mattari; Estonba, Mikel; Txintxurreta, Iñigo; Urbe Irazusta, Arantxa (Donostia : Xangorin, 2001)
Bi urtetik behin argitaratzen du Hik Hasi aldizkariak "Euskal Herriko baliabide pedagogikoen Gida" eta 3. edizioa izan da oraingoa. Heziketa lanerako lagungarri izan daitezkeen proposamenak biltzen ditu gidak.
Keywords: Hezkuntza baliabideen zentroak -- Euskal Herria; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak