Euskal Herriko baliabide pedagogikoen III. gida / egileak, Mattari Alzuarte ... [et al.] ; koordinatzailea, Arantxa Urbe - Auzmendi, Joxe Mari (1954-2020); Alzuarte, Mattari; Estonba, Mikel; Txintxurreta, Iñigo; Urbe Irazusta, Arantxa (Euskal Herriko baliabide pedagogikoen gida (Hik hasi), 2001)
Bi urtetik behin argitaratzen du Hik Hasi aldizkariak "Euskal Herriko baliabide pedagogikoen Gida" eta 3. edizioa izan da oraingoa. Heziketa lanerako lagungarri izan daitezkeen proposamenak biltzen ditu gidak.