Hitzak aurkitu eskolan (Bilbao : Librifer, 2002)
Jolasarekin ikasten dugu. Irudi-hitz arteko harremanak, bilduma honetan landuak, lagundu egingo dio haurrari bere lexikoa aberasten, bide batez, inguruko gauzen izenak eta esangurak era jostagarriaz beregana ditzan.
3-6 urte (urdina)
Letra larria
Keywords: Lehen mailako eskolak -- Hiztegiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak